Plakari su neizostavan dio doma i doprinose njegovoj funkcionalnosti bilo da volite američke plakare ili standardne plakare. Američki plakari sa kliznim vratima se odlično uklapaju u svaki dom, kako zbog svog modernog dizajna, tako i zbog ogromnog prostora za skladištenje stvari koji pružaju.

Ukoliko želite da učinite Vaš dom funkcionalnijim, ljepšim i prijatnijim za život, onda su naši plakari  prava stvar za Vas. Generalno, savjeti arhitekata su da birate svjetlije boje ukoliko želite vizuelno povećati prostor. Ali, ne treba izbjegavati ni tamnije boje, jer nekada crna boja zna dati nevjerovatnu eleganciju i držati pažnju kao glavni komad namještaja unutar prostorije. Plakari, naročito američki plakari sa kliznim vratima su trenutno jedan od proizvoda koji je svake godine istaknut kao jedan od najtraženijih. 

Američki plakari

U našem salonu možete pronaći veliki broj američkih plakara sa kliznim vratima ili ormara na otvaranje na baglame. Nudimo Vam asortiman od različitih materijala, dimenzija i dizajna. Trudili smo se da zadovoljimo ukus i mlađih i starijih, vodeći računa da budu pristupačne cijene a da zadovoljavaju norme kvalitete. Naša iskrena želja jeste da imamo zadovoljne kupce koji će nam se vraćati i kada njihova djeca budu opremala sopstvene stanove. Cilj jeste da izgradimo odnos povjerenja koji će da traje decenijama.

 

Radujemo se Vašoj posjeti i bit će nam zadovoljstvo da prezentujemo naš asortiman kako plakara tako i ostalog namještaja koji je potreban u Vašem domu. 

Ako ste u nedostatku inspiracije, još niste sigurni koje boje da udaberete ili kako bi se nešto uklopilo baš u Vaš prostor, ideje možete potražiti i na našoj FB stranici .