Ono što je u starim vremenima za porodicu predstavljalo ognjište, danas predstavljaju dnevne sobe i garniture unutar njih. Mjesto gdje se okupljaju i najveći dio svog vremena provode članovi porodice je vjerovatno i najbitnija prostorija u svakom domu i epicentar dešavanja u svakoj porodici. Upravo zato su nam značajne garniture za dnevnu sobu.

Iz tog razloga je važno da uređenje ove prostorije odiše ne samo toplinom i ukusom, nego posebnom vrstom ušuškanosti i funkcionalnosti koje će na najbolji način odraziti sve potrebe koje ima jedna dinamična cjelina kakvu predstavlja svaka porodica.

Garniture za dnevnu sobu, dizajnerska luksuzna sofa.

Ukoliko želite da od kuće ili stana napravite dom za Vašu porodicu, onda posjetite salon Mirna namještaj u Gračanici i pronađite garniture za dnevnu sobu koje dimenzijama i bojom odgovaraju Vašem prostoru.

Kod nas možete pronaći garniture različitih dimenzija, kod većine možete birati boju i štof. Također, imamo i određeni broj garnitura koje možete naručiti  i po dimenzijama koje Vama odgovaraju. Pored boje/štofa, kod nas možete odabrati i stranu u ovisnosti koja odgovara Vašem prostoru. Naši asistenti u prodaji će se potruditi da zajedno s Vama pronađemo ugaone garniture ili trosjede i dvosjede koji će se fenomenalno uklopiti u Vaš prostor. I uvijek možete dodati i neku fotelju koja se odlično uklapa i sa garniturama i sa trosjedima. Trudimo se da izbor namještaja u našem salonu bude prilagođen  za sve ukuse i za svaki džep. Na preko 2000 m2 prodajnog prostora trudimo se da konstantno pratimo trendove i da ne zapostavljamo niti jedan stil u namještaju kako bi zadovoljili raznolike ukuse. 

Garniture za dnevnu sobuAko Vas zanimaju enterijeri koje smo opremili, iste možete pronaći OVDJE. Mogu poslužiti da pronađete inspiraciju u vidu boja s kojim se želite poigrati, stil koji želite koristiti i da otkrijete mogućnosti koje Vam nudimo.

Radujemo se Vašoj posjeti kako bi zajedničkim snagama uljepšali Vaš dom u kome ćete uživati i dijeliti sretne trenutke zajedno sa svojim najmilijim. Više slika i ideja za uređenje možete pogledati na našoj FB stranici.

Garnitura za dnevnu sobu