O NAMA

Firma Mirna d.o.o. je osnovana 1982. godine. Svoj rad smo započeli proizvodnjom i preradom plastike. Naša je djelatnost vezana za proizvodnju plastičnih cijevi i cijevnih sistema za primjenu u distribuciji vode, plina, odvodnji, drenaži i kablovskoj zaštiti. Tokom godina firma se razvijala i možemo reći da smo se isprofilisali kao renomirana firma i jedan od tržišnih lidera u proizvodnji cijevi za vodu, kanalizaciju i drenažu.

2004. godine naša firma je napravila iskorak u branšu turizma te je napravljen hotel manjih kapaciteta na planini Vlašić. Hotel raspolaže sa 26 soba i restoranom kapaciteta 120 mjesta.

Razvojem firme, iskazala se potreba za ulaskom u drvnu industriju gdje smo prvobitno počeli sa proizvodnjom unutarnje i vanjske stolarije. Radili smo na dodatnom razvoju pomenutog segmenta poslovanja, te smo sada proizvođači kompletnog pločastog asortimana namještaja. Težnja za izvrsnošću u kvaliteti i jedinstvenom dizajnu, baziranim na finoj završnoj obradi ručnim radom, jedan je od ključnih faktora uspjeha firme Mirna d.o.o. na domaćem tržištu, a isto tako i osnova za rast na inostranom tržištu. Osim prisustva na domaćem tržištu, namještaj izvozimo za Austriju, Holandiju i Hrvatsku.

S obzirom da su naše branše usko vezane za građevinarstvo, 2008. godine smo započeli biznis sa nekretninama. Napravili smo prvu zgradu u Gračanici sa namjenom prodaje stanova i poslovnih prostora za tržište. Do danas, imamo pet izgrađenih zgrada i prepoznati smo kao firma koja gradi kvalitetno i dugotrajno.

Kvalitet, poštivanje naših kupaca, dobavljača i ispunjavanje dogovora je temelj na kojem mi gradimo našu firmu. Zadovoljavamo potrebe naših klijenata u skladu sa njihovim zahtjevima i očekivanjima, u najkraćim rokovima i kvalitetno.

Vizija firme Mirna d.o.o. je prepoznatljivost kompanije po profesionalnom odnosu prema kupcu, kvalitetu proizvoda i usluga, uz primjenu najsavremenijih tehnologija prema svjetskim standardima. Cilj je da ispunimo očekivanja kupaca i poslovnih partnera, te sa njima uspostavimo dugoročnu saradnju i dobre poslovne odnose.